Afbeelding

Banketstavenactie Scouting Zuidlaren dit jaar online

Algemeen

ZUIDLAREN - Scouting Zuidlaren De Rangers organiseert op vrijdag 20 en zaterdag 21 november de jaarlijkse banketstavenactie.

Vanwege het coronavirus is het dit jaar geen huis-aan-huisactie, maar een online actie. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 7 november worden doorgegeven via www.scoutingzuidlaren.nl. Leden van de scoutinggroep zorgen er vervolgens voor dat de banketstaven bezorgd worden. Er wordt bezorgd in Zuidlaren, Annen, Tynaarlo, De Groeve, Zuidlaarderveen en Midlaren.

Omdat de leden van Scouting Zuidlaren De Rangers hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen, is er dit jaar een samenwerking met de Voedselbank. Zo kan men ervoor kiezen om één of meerdere banketstaven aan de Voedselbank te doneren. In dat geval gaat de opbrengst naar de scoutinggroep, en de banketstaaf naar de Voedselbank. Zo steunt men niet één goed doel, maar twee goede doelen.

Het is ook mogelijk om in de voorverkoop een grotere bestelling (minimaal tien stuks) te plaatsen. Deze mogelijkheid is er voor bijvoorbeeld bedrijven die een banketstaaf willen weggeven als attentie richting klanten of medewerkers. Grotere bestellingen kunnen worden doorgegeven via het e-mailadres banketstavenactie@scoutingzuidlaren.nl.

De banketstavenactie van Scouting Zuidlaren De Rangers is een jaarlijks terugkerende actie waarvan de inkomsten ten goede komen aan de scoutinggroep. Zo wordt geïnvesteerd in nieuw materiaal, kunnen er leuke en leerzame opkomsten georganiseerd worden en kan de contributie voor eenieder betaalbaar gehouden worden.