De Wereldwinkel in Zuidlaren.
De Wereldwinkel in Zuidlaren.

SinterKerstmarkt bij Wereldwinkel Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Wereldwinkel Zuidlaren organiseert op zaterdag 28 november van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige SinterKerstmarkt.

Om anderhalve meter afstand te kunnen houden bij het zoeken naar leuke cadeautjes, wordt naast de Wereldwinkel aan de Middenstraat een tent geplaatst. De winkel zelf is zaterdag open tot 17.00 uur.

Vanuit de hele wereld zijn er mooie handgemaakte producten en allerlei lekkernijen (uiteraard fair trade) te vinden op de SinterKerstmarkt. Koffie, thee en warme chocolademelk staan klaar.

Bij inlevering van de advertentie elders in deze krant (of geprint vanaf Facebook) ontvangt men 15 procent korting bij aankoop van een cadeauartikel naar keuze. Op de SinterKerstmarkt is tevens een pot met pepernoten te vinden. Wie het juiste aantal raadt, krijgt de pot met inhoud cadeau.

Tot 19 december zijn bij Wereldwinkel Zuidlaren loten te koop. Hiermee valt een mooie mand te winnen, gevuld met originele cadeautjes en lekkernijen. Op 19 december om 16.45 uur wordt het winnende lot getrokken.

De vrijwilligers van de Wereldwinkel nodigen iedereen uit om de SinterKerstmarkt aanstaande zaterdag te komen bezoeken.