Smakelijke afhaalmaaltijden bij restaurant Bij Cosineros.
Smakelijke afhaalmaaltijden bij restaurant Bij Cosineros.

Feestdagenmenu Bij Cosineros thuis

Algemeen

ZUIDLAREN - Restaurant Bij Cosineros in Zuidlaren werkt al weer enige weken met succes aan het uitleveren van smakelijke afhaalmaaltijden onder de noemer Cosi@Home. Die formule wordt ook doorgezet voor de feestdagen, zo legt eigenaar Marc Willemse uit. Van 23 december tot en met 2 januari kan thuis van een heerlijk menu worden genoten met volop keuze in vlees, vis en vega.

,,Genieten van de feestdagen moet dit jaar vooral gemakkelijk zijn”, zo geeft Marc Willemse aan. ,,Het is voor velen een jaar met veel indrukken geweest. Deze feestdagen vieren we waarschijnlijk thuis met onze dierbaren in klein gezelschap. Daar hoort gemak bij in het klaarmaken, zodat er veel tijd is voor elkaar. Mensen willen hun diners ook van te voren goed kunnen plannen en daar spelen wij op in.”

De laatste weken is door Bij Cosineros goed geoefend met de afhaalmenu’s en van die ervaring kan nu goed worden geprofiteerd. Willemse: ,,We bouwen hierop voort met fijne menu’s op basis van eerlijke ingrediënten waar we bijzondere dingen mee doen. Waarbij gekozen kan worden voor vlees, vis en vegetarisch. Met naar keuze vijf of zeven gangen. Daarbij heeft Monique Nieswaag mooie wijnen uitgezocht die in de winkel van Les Grands Vins kunnen worden besteld. Het zijn wijnen die bij veel van de gerechten passen.”

En stel nu dat wonder boven wonder de restaurants toch weer open mogen van het kabinet? ,,Ook dan zijn we voorbereid, met een heerlijke verrassende proeverij!”

!