Afbeelding

Kersttraktatie voor 65-plussers in Annen

Algemeen

ANNEN - De Stichting Harleydag Annen gaat zorgen voor een kersttraktatie voor 65-plussers in Annen.

De stichting zamelt al sinds 2008 oud ijzer in. Aanvankelijk werd uit de opbrengst de jaarlijkse Amerikaanse motordag bekostigd. Sinds deze gezellige dag geen doorgang meer kan vinden, wordt het geld besteed aan goede doelen.

Het afgelopen jaar is door het cornonavirus slechts één activiteit georganiseerd en dat was het carnavalsfeest in februari. Toch wil de Harleydag in 2020 nog iets leuks organiseren en wel voor de 65-plussers in Annen.

Zij kunnen zich tot 14 december per mail of telefoon opgeven om met Kerst getrakteerd te worden op een lekkere rollade. De rollades zijn gekocht bij het Vleesgilde en worden afgebakken door familie Boers van d’Anner Oele. Belangstellenden kunnen bellen met 06-39377295 of mailen naar info@harleydagannen.nl. Men krijgt vervolgens een waardebon en met deze bon kan men op 23 of 24 december tussen 14.00 en 16.00 uur de rollade ophalen in de snackbar van d’Anner Oele. Er wordt één rollade per adres verstrekt.

De stichting zal verder in samenwerking met lokale ondernemers drie kerstbomen plaatsen bij verzorgingstehuis ‘t Holthuys en één bij de seniorenwoningen aan de Middenweg/Geerakkers. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Hoveniersbedrijf Klinkers.