Café De Vliegh in Zuidlaren. (foto café De Vliegh)
Café De Vliegh in Zuidlaren. (foto café De Vliegh)

Café De Vliegh organiseert online quiz

Algemeen

ZUIDLAREN - Café De Vliegh organiseert op zaterdag 27 februari een online quiz over Zuidlaren, de Zuidlaardermarkt en Drenthe.

,,Omdat we nog steeds niet bij elkaar mogen komen in de horeca en het onduidelijk is wanneer daar verandering in komt, hebben we besloten om op zaterdag 27 februari een online quiz te organiseren”, zegt Ribca Hulst van café De Vliegh. Elkaar, weliswaar via het beeldscherm, weer even zien en pret hebben tijdens een quiz: dat kunnen we wel gebruiken.”

De onderwerpen die aan de orde komen tijdens de quiz zijn Zuidlaren, de Zuidlaardermarkt en Drenthe. ,,We hebben geprobeerd een zo afwisselend mogelijke quiz te maken waarmee een leuke reis door Drenthe wordt gemaakt.”

Teams bestaande uit maximaal vier personen kunnen zich aanmelden via een e-mail naar devliegh@kpnplanet.nl. Er zijn mooie prijzen te winnen, aangeboden door wielercafé Klasbak, Keurslagerij De Vries, wijnspeciaalzaak Les Grands Vins, Liever Anders, restaurant Bij Cosineros, drankenspeciaalzaak Mitra en Zuivelhoeve Zuidlaren.

Restaurant Bij Cosineros zorgt tijdens de quiz voor lekkere hapjes; hier kan men een heerlijke borrelschaal bestellen en op de 27e afhalen. Wie vermeldt dat de bestelling bedoeld is voor de quiz, krijgt er nog iets extra’s bij. Bestellingen kunnen tot uiterlijk vrijdag 26 februari telefonisch of online worden doorgegeven.