De winnaars van de Valentijnsactie van restaurant Bij Cosineros.
De winnaars van de Valentijnsactie van restaurant Bij Cosineros.

Geslaagde Valentijn@Home bij Cosineros

Algemeen

ZUIDLAREN - Valentijnsdag vieren met je dierbare in de veilige thuisomgeving: het speciale menu van restaurant Bij Cosineros maakte het dit jaar mogelijk. Genieten van een heerlijk menu en ook nog kans maken op mooie prijzen. 

Eigenaar Marc Willemse blikt terug: ,,Het proeverijmenu was begin vorige week al helemaal uitverkocht. Onze koks konden zich daardoor naar hartenlust uitleven op alle heerlijkheden. Ook de prijzen die onze thuisgasten konden winnen bij de menu’s vielen in goede aarde. We danken onze sponsors die de prachtige prijzen ter beschikking stelden!”

De familie Kruitbosch werd de gelukkige winnaar van het prachtige Valentijnsschilderij van Anita Wijchertjes van Atelier Vijftientwee uit Zuidlaren. Annette Hopman kan haar geliefde nogmaals verrassen met een mooi flesje bubbels van Monique Nieswaag van Les Grands Vins.

Het succes van deze actie smaakt naar meer. Willemse: ,,Direct na Valentijn zijn we ons alweer gaan beraden op een volgend actiemenu. Binnenkort komen we met meer informatie hierover naar buiten. Komende week hebben we in ieder geval een leuke borrelschaalactie in combinatie met café De Vliegh. Ribca Hulst organiseert een ludieke pubquiz over Zuidlaren, Drenthe en de Zuidlaardermarkt. Van harte aanbevolen!”

Kijkend naar de toekomst hopen de medewerkers van Bij Cosineros dat zij de gasten snel weer in het restaurant kunnen verwelkomen. ,,Tot die tijd kan iedereen genieten van de recent geïntroduceerde heerlijke lunchboxen, telefonisch te bestellen. Of van de afhaalmenu’s en de uitgebreide borrelschalen, die online te bestellen zijn.”

!