De bibliotheek in Zuidlaren.
De bibliotheek in Zuidlaren.

Online masterclass ‘Steun je puber’

Algemeen

ZUIDLAREN - Bibliotheek Zuidlaren organiseert op dinsdag 9 maart de online masterclass ‘Steun je puber - en heb het zelf ook leuk’.

Veel ouders weten best welke kernwaarden ze hun puberende kinderen willen meegeven in het leven. Maar met advies en wijzende vingertjes hoeven ze niet aan te komen. Gelukkig zijn er andere manieren om pittige pubers te bereiken en hen díe steun te geven die ze nodig hebben.

Tijdens de online masterclass ‘Steun je puber - en heb het zelf ook leuk’ wordt besproken hoe een puber werkt voor wat betreft onder andere hormonen en hersenontwikkeling. Ook wordt aandacht besteed aan de basisbehoeften van pubers en worden de wensen van ouders en puberirritaties onder de loep genomen. Ouders krijgen een aantal praktische tips om de sfeer thuis zo ontspannen mogelijk te houden en tegelijkertijd hun kind de steun en opvoeding te geven die het nog zo hard nodig heeft.

De online masterclass begint op 9 maart om 19.30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@bibliotheekzuidlaren.nl