Grand Café Zuidlaren is op zoek naar de beste snertkok.
Grand Café Zuidlaren is op zoek naar de beste snertkok.

Grand Café Zuidlaren organiseert snertwedstrijd

Algemeen

ZUIDLAREN - Het evenement is even uitgesteld, maar op vrijdag 19 maart organiseert Grand Café Zuidlaren alsnog de tiende editie van de Snertwedstrijd. Iedereen kan meedoen om een gooi te doen naar de titel Beste Snertkok van 2021 en natuurlijk de eeuwige roem.

Om mee te doen aan de Snertwedstrijd, dient men op donderdag 18 maart tussen 11.30 en 20.00 uur een grote pan met snert in te leveren bij Grand Café Zuidlaren. Uit deze pan wordt één bord gehaald voor de deskundige jury, bestaande uit chef-kok Erwin en oud-kandidaat van Heel Holland Bakt Jeroen Meijer.

Alle ingeleverde snert gaat in bakjes met een inhoud van 1 liter. Deze bakjes worden van vrijdag 19 tot en met dinsdag 23 maart online verkocht. De volledige opbrengst gaat naar Project Lotus: een initiatief van Tineke Wiggers uit Midlaren om kinderen in Cambodja naar school te laten gaan.

Aanmelden voor de Snertwedstrijd kan via reserveren@grandcafezuidlaren.nl of 050-4096460. Het bestellen van de bakjes snert kan van 19 tot en met 23 maart via www.grandcafezuidlaren.nl of bovengenoemd telefoonnummer.