Afbeelding

Scouts Zuidlaren houden statiegeldactie

Algemeen

ZUIDLAREN - De jaarlijkse actie ‘heitje voor een karweitje’ van Scouting Zuidlaren De Rangers komt dit jaar te vervallen. Daarom is naar een alternatieve actie gezocht: de scouts gaan nu op zaterdag 10 april - in kleine groepjes en coronaproof - statiegeldflessen ophalen.

Scouting Zuidlaren De Rangers is een actieve scoutinggroep met bijna 180 enthousiaste jeugdleden die zich wekelijks vermaken in en nabij het Laarwoudbos. Gedurende het jaar worden acties gehouden om leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren en om de contributie betaalbaar te houden.

Op zaterdag 10 april van 10.00 tot 14.30 uur verspreiden de scouts zich over de verschillende wijken van Zuidlaren om statiegeldflessen op te halen. De vereniging is blij met iedere steun in de vorm van statiegeldflessen, kratjes of een vrije donatie. Wie die dag niet thuis is, kan ook een plastic tas met flessen of een kratje bij de voordeur neerzetten. De scouts halen het dan graag op. Voor meer informatie over de statiegeldactie kan men op zaterdag contact opnemen met Scouting Zuidlaren De Rangers via telefoonnummer 050-4092434.