Wim Dijkema en Johan Westerhof nemen namens Plaats de Wereld de spullen in ontvangst.
Wim Dijkema en Johan Westerhof nemen namens Plaats de Wereld de spullen in ontvangst.

Plaats de Wereld start houtwerkplaats

Algemeen

VRIES - Jack Stijfhoorn van Veldmans Technische Handelsonderneming en Thea Lourens van woningcorporatie Woonborg hebben afgelopen week gereedschap en mobiele werkbanken overhandigd aan Wim Dijkema en Johan Westerhof van Plaats de Wereld in Vries. De werkbanken werden door een stagiair van Woonborg gemaakt. Het betekent een geweldige bijdrage en een prachtige start voor de houtwerkplaats van Plaats de Wereld, waarmee in mei op donderdagochtend wordt begonnen. 

Het werelderf van Plaats de Wereld in hartje Vries is een plek voor ontmoeting, inspiratie rond leven dichtbij de natuur en de veelkleurige wereld. Een gemêleerd gezelschap van circa 85 vrijwilligers werkt hier mee in dorpstuin, ateliers, kruidenwerkplaats en keuken. Met de houtwerkplaats komt er nog meer plek en het is de bedoeling dat er - als het weer mag - ook cursussen houtbewerking worden gegeven.

Voor de aansturing van de houtwerkplaats zoekt Plaats de Wereld nog enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Wie mee wil helpen of mee wil doen kan zich melden via info@plaatsdewereld.nl. Meer informatie over Plaats de Wereld is te vinden op www.plaatsdewereld.nl.