Voorzitter Douwe Deinum (rechts) van ZTC met Jeremy Pfundt, één van de deelnemers aan de Zomer Challenge.
Voorzitter Douwe Deinum (rechts) van ZTC met Jeremy Pfundt, één van de deelnemers aan de Zomer Challenge.

Zomer Challenge bij de Zuidlaarder Tennis Club

Algemeen

ZUIDLAREN - De Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) organiseert voor de tweede keer een Zomer Challenge. Hiermee kan iedereen sportief bezig blijven in de zomermaanden.

De Zomer Challenge stelt jong en oud, ervaren of onervaren in staat om in de zomer te kunnen sporten. De actie is bijvoorbeeld interessant voor voetballers, hockeyers en andere teamsporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer graag naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

Vorig jaar was de animo voor de Zomer Challenge groot: Voorzitter Douwe Deinum van ZTC: ,,Vorig jaar waren er 55 deelnemers die met veel plezier kennisgemaakt hebben met tennis. Veel andere competities liggen stil in de zomer, dan is het leuk om met elkaar te tennissen.”

Met de Zomer Challenge wordt men tijdelijk, maar volwaardig lid van de KNLTB. Het lidmaatschap is geldig voor een periode van vier maanden (juni, juli, augustus en september). Men kan in deze periode vrij tennissen op de buitenbanen van ZTC. Daarnaast volgen de spelers vier tennislessen/clinics onder begeleiding van de gecertificeerde trainer van de club en doen zij mee aan het Zomer Challenge-eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis mogelijk iets voor hen is.

Meer informatie over de Zomer Challenge bij ZTC is te vinden op www.zuidlaardertennisclub.nl.