Kinderen kunnen tijdens de Kinderspeldagen in Vries weer volop bouwen op het evenemententerrein. (foto Volksvermaken Vries)
Kinderen kunnen tijdens de Kinderspeldagen in Vries weer volop bouwen op het evenemententerrein. (foto Volksvermaken Vries)

Kinderspeldagen in Vries gaan door

Algemeen

VRIES - Nu het met het aantal coronabesmettingen en vaccinaties de goede kant op gaat, lijkt het erop dat de Kinderspeldagen in Vries dit jaar weer doorgang kunnen vinden. Op 18, 19 en 20 augustus organiseren Plaats de Wereld, Protestantse Kerk Vries en Volksvermaken Vries drie dagen vol vertier, plezier en verrassing voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

In verband met de coronamaatregelen staat het programma van de Kinderspeldagen nog niet helemaal vast. Zeker is wel dat er drie dagen gebouwd gaat worden op het evenemententerrein aan de Veenweg. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes zijn dit jaar niet welkom op het bouwterrein. Ook het altijd drukbezochte eindfeest gaat niet door.

Er is dit jaar plaats voor 120 kinderen. Zij kunnen zich tot en met 9 juli aanmelden via www.volksvermakenvries.nl/kinderspeldagen. De organisatie van de Kinderspeldagen is nog op zoek naar vrijwilligers en sponsors. Wie op welke wijze dan ook een bijdrage aan de Kinderspeldagen wil leveren, kan contact opnemen met de organisatie via kinderspeldagen@gmail.com.