De oude koeling van Jumbo Zuidlaren wordt vervangen door een milieuvriendelijker exemplaar.
De oude koeling van Jumbo Zuidlaren wordt vervangen door een milieuvriendelijker exemplaar. (Foto: Henry Koops)

Jumbo Zuidlaren krijgt nieuwe koelinstallatie

Algemeen

ZUIDLAREN - Jumbo Zuidlaren zal van maandag 26 juli tot en met dinsdag 3 augustus gesloten zijn. De koelinstallatie van de supermarkt aan Stationsweg 8 in Zuidlaren wordt vervangen.

Het gaat volgens filiaalmanager Elisabeth Iedema om een ingrijpende verandering. ,,Daarom ontkomen we er niet aan om de winkel anderhalve week dicht te doen. De gehele koelinstallatie in de winkel wordt vervangen door een milieuvriendelijke koeling. Het wordt een veel energiezuiniger systeem. We willen onze winkel graag steeds verbeteren. En dat gaat met enige overlast gepaard, maar de klanten zullen er ook van profiteren als de winkel weer opengaat. De lijn versproducten zal hierdoor een impuls krijgen”, aldus Iedema. 

Winkel stuk duurzamer

De filiaalmanager geeft aan dat de winkelindeling niet zal worden veranderd. ,,De inrichting blijft hetzelfde, maar de supermarkt wordt wel een stuk duurzamer. Het past bij onze filosofie dat het altijd beter kan. En met een milieuvriendelijke koeling wordt de winkel weer een stuk beter.”

Halve prijs

Voordat de winkel maandag dichtgaat worden alle versproducten in de aanbieding gedaan. Klanten kunnen zondag 25 juli van 08.00 tot 18.00 uur de versproducten voor de halve prijs aanschaffen. En woensdag 4 augustus kan men weer terecht voor het boodschappen doen in de vertrouwde winkel met een vernieuwde, milieuvriendelijke koelinstallatie.