De Wereldwinkel in Zuidlaren.
De Wereldwinkel in Zuidlaren.

Zomermarkt de Blije Bij bij Wereldwinkel

Algemeen

ZUIDLAREN – De Wereldwinkel in Zuidlaren zal op zaterdag 7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur de zomermarkt De Blije Bij houden. Dus toch nog zoemende bijen in Zuidlaren, ondanks het helaas niet doorgaan van de Markt van Melk en Honing.

Op het feestelijk versierde grasveld bij de Wereldwinkel staat een tent, coronaproof met voldoende afstand voor de klanten onderling. De hele dag is er gratis koffie, thee en sap te krijgen met een honingkoek, van fairtrtade honing en speciaal gebakken door bakker Feenstra. Ook zijn de honingkoeken te koop, evenals de tropische wereldwinkelhoning.

Er zal muntthee met honing worden geserveerd en ’s middags is er een kleine wijnproeverij van fairtrade wijnen. Verder zijn er tassen, sjaals met een verhaal en sieraden te koop en vlinders van scrapmetaal, viltslingers en haarspeldjes met bijen en mooie viltproducten. Op de tassen en manden is deze dag 20 procent korting, evenals op de maandaanbieding.

In de week van 31 juli tot 7 augustus is er de kassabonactie: klanten kunnen hun kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer in de bonnenbox doen en een mooi cadeau winnen.

Wereldwinkel Zuidlaren is te vinden aan Middenstraat 1b, naast de bibliotheek. Meer informatie op Facebook.com/zuidlaren.wereldwinkels.nl of www.zuidlaren.werelwinkels.nl