Perkplanten zijn in de aanbieding bij Freek van der Wal.
Perkplanten zijn in de aanbieding bij Freek van der Wal.

Leegverkoop bij Freek van der Wal

Algemeen

SIDDEBUREN - Groencentrum Freek van der Wal in Siddeburen heeft de komende vier weken een grote opruiming. Alle planten, zowel tuinplanten als kamerplanten, worden in de aanbieding gezet. De korting loopt de komende weken op tot wel 70 procent. Ook gaan de binnen- en buitenpotten in de aanbieding. 

De reden hiervoor is dat het Groencentrum een grote verbouwing aan het afronden is. Vorig jaar is vanwege de coronamaatregelen de indeling van de kas veranderd. Er moesten ruimere paden komen en daardoor is de routing zo’n beetje verdwenen. Afgelopen voorjaar mochten de klanten alleen maar buiten winkelen. Toen is er een buitenom route gecreëerd. Dit beviel zo goed dat daar de nieuwe inrichting op is afgestemd.

Alle tuinplanten staan nu buiten. In de kas staan de meststoffen, gereedschap, potterie en de kamerplanten. De kamerplantenafdeling wordt een keer zo groot. Dit wordt echt een geweldige beleving voor iedereen die van groen in huis houdt.

Meer informatie over wanneer de korting ingaat en wanneer deze oploopt staat elders in een advertentie in De Oostermoer. Groencentrum Freek van der Wal wil straks weer met een frisse start beginnen. Voor dat het zover is kan men nog terecht in Siddeburen voor kwaliteitsplanten en mooie potten met hoge korting.