Fietsen door de mooie natuur van Noord-Drenthe tijdens de Tynaarlo Fietstocht.
Fietsen door de mooie natuur van Noord-Drenthe tijdens de Tynaarlo Fietstocht.

Volksvermaken Vries organiseert Tynaarlo Fietstocht

Algemeen

TYNAARLO - De Tynaarlo Fietstocht vindt dit jaar plaats op zondag 15 augustus.

De Tynaarlo Fietstocht wordt bij toerbeurt georganiseerd door Volksvermaken Vries en Vereniging voor Volksvermaken Eelde. Dit jaar is de organisatie van de tocht in handen van Volksvermaken Vries. Er is ook nu weer een mooie route uitgezet met een lengte van ongeveer 50 kilometer, die met een extra lus kan worden uitgebreid tot in totaal zo’n 62 kilometer.

Vanaf 10.00 uur kunnen fietsers zich inschrijven voor de Tynaarlo Fietstocht bij één van de drie startplaatsen. In Vries kan worden gestart bij café Onder de Linden, in Eelde bij café-theater G&A Boelens en in Zuidlaren bij café-restaurant Op ‘t Olle Stee. Na een dag fietsen door de mooie natuur van de gemeente Tynaarlo dient men uiterlijk om 17.30 uur weer terug te zijn bij de startlocatie.

Deelnemers ontvangen bij de start van de Tynaarlo Fietstocht een uitgebreide routebeschrijving. Bij elke stempelpost ligt een attentie klaar, aangeboden door de sponsoren. Deelname aan de Tynaarlo Fietstocht is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van Volksvermaken Vries: www.volksvermakenvries.nl.

!