Hilde Vos komt aanstaande zaterdag met een deel van haar begeleidingsband naar café 't Keerpunt. (foto Sander van Laar)
Hilde Vos komt aanstaande zaterdag met een deel van haar begeleidingsband naar café 't Keerpunt. (foto Sander van Laar)

Hilde Vos Trio in café ’t Keerpunt

Algemeen

SPIJKERBOOR - Singer-songwriter Hilde Vos speelt op zaterdag 28 augustus met haar trio in de zaal van café ‘t Keerpunt in Spijkerboor.

Hilde Vos bracht eind vorig jaar een nieuw album uit met als titel ‘The Fool of Love’ en de eerste single van dat album leverde haar meteen een mooie prijs op: de uit Atlanta (Verenigde Staten) afkomstige ISSA-award. En ook dit jaar is Vos weer finaliste, onder andere voor haar single ‘I was so wrong’. Vos is eerder ook al onderscheiden met de DCMA-award voor beste countrysong van de Benelux.

Normaal gesproken speelt Hilde Vos met haar volledige band, maar voor deze gelegenheid met een kleine afvaardiging van de band. In een intieme akoestische sfeer brengen ze prachtige meerstemmige countryliedjes ten gehore. Liedjes van eigen hand en Vos’ favorieten van bekende songwriters als Bob Dylan en Dolly Parton.

Het optreden van het Hilde Vos Trio in café ‘t Keerpunt in Spijkerboor begint zaterdag om 21.00 uur. Er is een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar. Reserveren is verplicht. Dat kan via de website www.stichtingmoor.nl.