Afbeelding

Raad voor Ouderen pakt uit met stamppotbuffet

Algemeen

ZUIDLAREN - De vereniging Raad voor Ouderen Zuidlaren organiseert op dinsdag 5 oktober een stamppotbuffet voor senioren uit Zuidlaren en omgeving.

De provincie Drenthe heeft hiervoor een krediet beschikbaar gesteld in de vorm van de zogenaamde Frisse Start-subsidie. De Raad voor Ouderen heeft gemeend hiervan gebruik te kunnen maken door de leden een gratis stamppotbuffet aan te bieden. Op verzoek van de gemeente Tynaarlo worden ook niet-leden uitgenodigd, zodat het een open activiteit is voor alle senioren uit Zuidlaren en omgeving.

Het stamppotbuffet wordt op dinsdag 5 oktober aangeboden in het Brinkhotel in Zuidlaren. Om 11.00 uur is de ontvangst met een kop koffie, met aansluitend een aperitiefje. Het buffet zelf begint om 11.45 uur, en duurt tot 13.30 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten, onder het genot van accordeonmuziek.

Die middag houdt de Raad voor Ouderen Zuidlaren de jaarlijkse ledenvergadering. Niet-leden kunnen hier niet bij aanwezig zijn. Wel kan men ter plaatse lid worden. In dat geval is het mogelijk alsnog de ledenvergadering bij te wonen. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom om lid te worden van de vereniging.

Wie deel wil nemen aan het stamppotbuffet, kan zich tot uiterlijk 2 oktober aanmelden bij de heer Lahuis (050-4095808) of mevrouw Punt-Tuil (050-2304022). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Tijdens het programma in het Brinkhotel zijn de coronamaatregelen die gelden vanaf 25 september van toepassing.