Het werk waarmee Wouter Stips exposeert in Galerie Paterswolde.
Het werk waarmee Wouter Stips exposeert in Galerie Paterswolde.

Expositie ‘Met een glimlach’ bij Galerie Paterswolde

Algemeen

PATERSWOLDE - Bij Galerie Paterswolde wordt aanstaande zondag (26 september) de expositie ‘Met een glimlach’ geopend.

,,De mooiste glimlach is er eentje die je niet verwacht. Van een voorbijganger, die je even uit je overpeinzingen haalt. Een herinnering aan die zomerdag aan het water. Dat wezentje waarvan je je afvraagt wat ‘ie nu eigenlijk van jou zou vinden. Alledaagse dingen? Of juist wat je nooit zelf had bedacht?”

Peter Bastiaanssen, Wouter Berns, Els Bleijenberg, Tom Bleijenberg, Daniëlle Broekhuizen-Mazzola, Thomas Dijkstra, Annemieke Fictoor, Rosalinde Huizinga, Koos ten Kate, Riann van Nieuwkerk, Ella de Ronde, Wouter Stips en Sietske van der Zee proberen bezoekers van de expositie in Galerie Paterswolde een glimlach te ontlokken. En namens de galerie exposeren Christine Broersma, Sietske Bosma, Susan Ekkel, José Geertzen, Gretha Jonker, Erna Schuppert, Hinke Veenstra, Natasja Venema en Nanny ter Wiel.

‘Met een glimlach’ is te bezichtigen tot en met 14 november. Galerie Paterswolde aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur).