JIJ Brillen & Meer maakt gebruik van de revolutionaire DNEye-scanner van Rodenstock.
JIJ Brillen & Meer maakt gebruik van de revolutionaire DNEye-scanner van Rodenstock. (Eigen foto)

Goodiebag bij aanschaf bril of contactlenzen

Algemeen

ZUIDLAREN – JIJ Brillen & Meer in Zuidlaren geeft klanten bij aankoop van een (zonne)bril of contactlenzen in de week van de Zuidlaardermarkt, een goodiebag met leuke én lekkere producten van de kale kaasboer (Zuivelhoeve)

De aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen, begint met een oogmeting. JIJ Brillen & Meer maakt hierbij gebruik van de revolutionaire DNEye-scanner van Rodenstock. Met de zeer precieze 3D-oogmeting, kunnen ogen nauwkeuriger worden gemeten dan ooit. Op basis van de oogmeting krijgt de klant de meest perfecte Rodenstock-brillenglazen en daarmee een optimaal scherp zicht.


Sinds 1900 wordt er een algemeen model van het menselijk oog gebruikt voor het meten van het oog en het berekenen van de brillenglazen. In de loop van de tijd werden wel de technologie en de glazen geperfectioneerd, maar was de berekening nog steeds gebaseerd op oude methoden. Rodenstock is een nieuwe weg ingeslagen met de DNEye-scanner, die de individuele anatomie van het oog meet. Als één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten kan Rodenstock ook de gemeten waarden in het brillenglas integreren.

Wie ook verzekerd wil zijn van het scherpste zicht kan bij JIJ Brillen & Meer terecht aan de Stationsweg 35 in Zuidlaren. Meer informatie over de optiekboetiek is te vinden op www.jijbrillenenmeer.nl.