Bord- en kaartspellen staan op zondag 31 oktober centraal tijdens de spellenbeurs in Grand Café Zuidlaren.
Bord- en kaartspellen staan op zondag 31 oktober centraal tijdens de spellenbeurs in Grand Café Zuidlaren.

Spellenbeurs in Grand Café Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Spellenclub Mag Ik Met Rood organiseert op zondag 31 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een spellenbeurs in Grand Café Zuidlaren.

De spellenclub uit Zuidlaren viert dit jaar het 5-jarig bestaan en wil middels de beurs belangstellenden kennis laten maken met de wereld van bord- en kaartspellen. Er zullen verschillende soorten spellen klaarliggen waarbij kan worden aangeschoven. De leden zullen bezoekers op een enthousiaste manier op weg helpen om een spel te leren spelen. Spelervaring is niet vereist, nieuwsgierigheid is voldoende. Bezoekers kunnen ook zelf een spel meenemen waar ze hulp of uitleg bij nodig hebben.

Daarnaast zal er een Bring & Buy-stand aanwezig zijn waar tweedehands spellen zullen worden verkocht. Wie spellen in de kast heeft liggen die niet meer gespeeld worden, kan deze inbrengen om te verkopen.

Meer informatie over de spellenclub en over het inbrengen van spellen voor de Bring & Buy-stand is te vinden op www.spellenclub.eu. De toegang tot de spellenbeurs in Grand Café Zuidlaren is gratis. Wel is het tonen van een coronatoegangsbewijs vereist.

!