Afbeelding

Gratis kledingbeurs in De Rank Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - In De Rank aan het Westeind in Zuidlaren wordt op zaterdag 6 november van 10.00 tot 13.00 uur weer een gratis kledingbeurs gehouden. 

De organisatie van de kledingbeurs wil graag weer starten met het ruilen en doorgeven van goede, gebruikte kleding. De beurs is in eerste instantie bestemd voor mensen die minder te besteden hebben, maar ook voor mensen die willen werken aan een ander bestedingspatroon en zuinig zijn op het milieu. De opzet van de beurs is dat er kleding ingezameld en uitgedeeld kan worden met een gesloten portemonnee.

De kleding kan tot en met woensdag 3 november - graag gewassen en heel - ingeleverd worden aan het Westeind 5 in Zuidlaren (06-40485195), Sleedoornlaan 10 in Zuidlaren (050-5775695), De Wedberg 3 in Tynaarlo (06-23377017) en de Esakkers 21 in Annen (0592-274459). Het inbrengen van kleding kan tevens op donderdag 4 en vrijdag 5 november van 8.30 tot 12.00 uur in de Rank.

Wie geen kleding heeft om in te brengen en tijdens de beurs wel geschikte kleding vindt, mag - indien mogelijk - een financiële bijdrage schenken aan een goed doel. Hiervoor staat een collectebus klaar. De overgebleven kleding zal ook naar een goed doel gaan.

Men kan op de kledingbeurs in De Rank terecht voor een ruim aanbod van dames-, heren- en kinderkleding. Het betreft deze keer najaars- en winterkleding. Ook sportkleding, schoenen en accessoires zoals riemen, sjaaltjes en tassen zijn op de beurs te vinden.

De organisatie van de kledingbeurs vraagt bezoekers om zoveel mogelijk alleen te komen, thuis te blijven bij klachten en elkaar de ruimte te geven. Daarom wordt er deze keer geen koffie aangeboden op de beurs. Ook is het niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet.