Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht.
Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht.

Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht speelt in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Culturele Vereniging Zuidlaren vervolgt op vrijdag 26 november het culturele seizoen met een optreden van cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht in Grand Café Zuidlaren

De naam van deze cabaretgroep is ontstaan uit het feit dat de groep steeds twee kanten van de zaak wilde laten zien. Na de beginjaren werden de optredens steeds professioneler en richtten de onderwerpen zich niet meer alleen op vrouwen. De cabaretgroep, die bestaat uit vier dames, brengt een programma voor man en vrouw, jong en oud. Twee Recht Twee Averecht zorgt al jaren voor zeer geslaagde cabaretavonden. Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alledag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg worden gegaan. Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen worden graag hilarisch uitvergroot. Wat gisteren in de krant stond, hoort de bezoeker bij een voorstelling van Twee Recht Twee Averecht op het toneel.

Kaarten voor de voorstelling van Twee Recht Twee Averecht zijn vanaf 12 november verkrijgbaar bij CIGO in Zuidlaren. Voor meer informatie kan men ook terecht op de website www.cvzzuidlaren.nl.