Scouting Zuidlaren verkoopt ook dit jaar overheerlijke banketstaven.
Scouting Zuidlaren verkoopt ook dit jaar overheerlijke banketstaven.

Banketstavenactie Scouting Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Scouting Zuidlaren De Rangers organiseert aanstaande zaterdag (20 november) de jaarlijkse banketstavenactie. 

Jeugdleden zullen vanaf 10.00 uur de banketstaven huis-aan-huis in Zuidlaren gaan verkopen, zo lang de voorraad strekt. De banketstavenactie van Scouting Zuidlaren is een jaarlijks terugkerende actie waarvan de inkomsten ten goede komen aan de scoutinggroep. Zo wordt geïnvesteerd in nieuw materiaal en kunnen er leuke en leerzame opkomsten voor de jeugdleden georganiseerd worden. Eén banketstaaf kost 3 euro, voor 5 euro heeft men twee staven.

Omdat de leden van Scouting Zuidlaren De Rangers hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen, is er opnieuw een samenwerking met de Voedselbank in de gemeente Tynaarlo en met Berend Bordje. Op deze manier geeft men iets extra’s voor mensen die moeilijk rond kunnen komen. Door ervoor te kiezen om een banketstaaf te doneren, gaat de opbrengst naar de scoutinggroep en de banketstaaf naar een goed doel. De scouts zorgen dat de gedoneerde banketstaaf bij het goede doel terechtkomt.