The Christmas Sisters.
The Christmas Sisters.

Kerst met The Christmas Sisters dit jaar bij Drentse voordeuren

Algemeen

REGIO - The Christmas Sisters stellen dit jaar hun kerstplannen bij en brengen op 18 december kerstserenades bij voordeuren in Drenthe.

Volledig coronaproof brengen The Christmas Sisters dit jaar een live-serenade bij verschillende voordeuren in Drenthe. Wegens de aanhoudende coronaproblematiek en het succes van afgelopen jaar besloten The Christmas Sisters om voor kerst opnieuw serenades te brengen bij mensen aan de deur in Drenthe, binnen een straal van 20 kilometer rondom Assen. Hartverwarmend en feestelijk zingen de vier zangeressen mensen of hun dierbaren swingend, vierstemmig en liefdevol toe; op gepaste afstand. Het Drentse dameskwartet heeft een menukaart samengesteld met bekende kerstklassiekers en andere sfeervolle liedjes. Degene die de serenade ontvangt, kan zelf drie liedjes uit deze muzikale kerst-menukaart kiezen die de zangeressen vervolgens ten gehore zullen brengen.

The Christmas Sisters bestaat uit de zangeressen Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers. Vorig jaar stond een uitgebreid programma met kerstconcerten op de planning, maar dat kon toen vanwege de lockdown niet doorgaan. Ook dit jaar is er een fiks aantal annuleringen vanwege de huidige maatregelen die in november werden afgekondigd. De dames staken toen de koppen bijeen en stelden hun plannen bij. De kerstconcerten (op 19 december in Grolloo) kunnen in aangepaste vorm doorgaan, maar ze planden daarnaast óók een extra dag met voordeurserenades. Vanwege het succes van de voordeurserenades dit voorjaar, besloten ze om dit jaar in het weekend vóór kerst ook weer op pad te gaan. Volgens de zangeressen zijn er genoeg mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken in deze donkere, onzekere dagen.

Mensen kunnen via www.thechristmassisters.nl of info@thechristmassisters.nl vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.