't Punthoes in Eelde.
't Punthoes in Eelde.

Boeken- en platenmarkt Ol Eel in ‘t Punthoes

Algemeen

EELDE - Mits (strengere) coronamaatregelen geen roet in het eten gooien organiseert historische vereniging Ol Eel op vrijdag 7 en zaterdag 8 januari een boeken- en platenmarkt in ‘t  Punthoes in Eelde.

De boeken- en platenmarkt zal totaal anders zijn dan men van Ol Eel gewend is. Zo zal de markt deze keer twee dagen bestrijken: vrijdag 7 en zaterdag 8 januari. Ook de locatie is anders: ‘t Punthoes, oftewel de voormalige bibliotheek aan de Wolfhorn 1 in Eelde. De omlijsting van de markt is ditmaal heel sober. Zo zal er geen terras zijn, worden er geen poffertjes verkocht en is er verder geen entertainment. Dit alles in verband met de coronamaatregelen.

Op de boeken- en platenmarkt zullen eenheidsprijzen worden gehanteerd. Een boek, cd of plaat kost 1,50 euro. Voor 10 euro heeft men acht boeken, cd’s en platen. Een cd-box met vijf cd’s kost 5 euro. Wel zullen er speciale boeken voor een afwijkende prijs worden aangeboden. Nieuw is dat men de gekochte producten ook via de pin kan afrekenen.

De boeken- en platenmarkt van Ol Eel is op 7 en 8 januari geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Uiteraard worden rondom de markt alle dan geldende coronamaatregelen in acht genomen.