Een werk van Alexandra Verkerk dat te zien is tijdens de expositie 'Green Deal' in Galerie Paterswolde.
Een werk van Alexandra Verkerk dat te zien is tijdens de expositie 'Green Deal' in Galerie Paterswolde.

Expositie ‘Green Deal’ in Galerie Paterswolde

Algemeen

PATERSWOLDE - In Galerie Paterswolde is van 8 februari tot en met 19 maart de expositie ‘Green Deal’ te zien.

Langzamerhand worden we ons steeds bewuster van onze verantwoordelijkheid voor de omgeving waarin we leven. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met onze energiebronnen, met onze fossiele industrie en onze voedselvoorziening? Is de weggooimaatschappij waarin we zijn beland nog wel verantwoord? Hoe kunnen we blijven genieten van al dat moois in de natuur en hoe behouden we die voor toekomstige generaties? Kortom: hoe kunnen we zuiniger zijn op onze leefomgeving? Deze vraag stond voor de deelnemende kunstenaars centraal.

De deelnemende kunstenaars zijn Britta Ankenbauer, Jacintha van Beveren, Marion de Boer, Inge van Drie, Ria Koreman, Johanna Koster, Marcelle van der Leeuw, Claudia de Leur, Jos Mulders, Studio Seablue, Cindy Sprokel, Floor Stulemeijer, Peter Tholen, Alexandra Verkerk en Paul van der Veur. En namens de galerie exposeren Susan Ekkel, Wya Geerligs, José Geertzen, Gretha Jonker, Margriet Kroeze, Hinke Veenstra, Aaltje van der Velde en Nanny ter Wiel. 

Galerie Paterswolde aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.