Afbeelding

Tienkamp Zuidlaren in het teken van stripfiguren

Algemeen

ZUIDLAREN - De Tienkamp van Zuidlaren vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 juni. In het centrum van het dorp zullen weer tien sport-, spel- en denkactiviteiten opgesteld worden. Het thema van deze veertiende Tienkamp Zuidlaren is ‘Stripfiguren’. Dit thema zal terugkomen bij de verschillende onderdelen.

Aan de Tienkamp kunnen twintig teams van minimaal vier en maximaal zes personen uit Zuidlaren en omgeving deelnemen. De minimumleeftijd is 16 jaar. Er is steevast een grote diversiteit aan teams in de vorm van onder andere vriendengroepen, collega’s, (voetbal)teams en scouting. De deelnemers kunnen hun kleding op het thema aanpassen om een extra prijs binnen te slepen voor het meest origineel geklede team.

Aan de toeschouwers wordt ook weer gedacht, met in ieder geval muziek en theater in het hele dorpscentrum. De hapjeskar rijdt rond en op de Brink is er voor kinderen de mogelijkheid om zich te laten schminken.

Door de medewerking van een groot aantal vrijwilligers en bedrijven die de Tienkamp sponsoren kan het evenement elk jaar georganiseerd worden. Wie het leuk lijkt om te helpen met het organiseren van de Tienkamp - in het voortraject of op de dag zelf - kan zich aanmelden als vrijwilliger via info@tienkampzuidlaren.nl. De organisatie kan alle hulp en ondersteuning goed gebruiken.

De inschrijving voor de veertiende Tienkamp Zuidlaren start in mei. Nadere informatie volgt. Hiervoor kan men onder meer de Facebookpagina van Tienkamp Zuidlaren in de gaten houden.