Afbeelding

Raad voor Ouderen biedt Drentse koffietafel aan

Algemeen

ZUIDLAREN - De vereniging Raad voor Ouderen Zuidlaren biedt alle ouderen uit Zuidlaren en omgeving op dinsdag 22 maart geheel gratis een Drentse koffietafel aan. Dit gebeurt in het kader van ‘Frisse Start’, een actie die mede mogelijk is gemaakt door de gemeente Tynaarlo.

Het programma in het Brinkhotel begint om 11.00 uur. Ouderen worden dan ontvangen met een consumptie. Om 11.30 uur begint de lunch. Deze Drentse koffietafel bestaat uit een keuze uit romige tomatensoep of een heldere groentesoep met gehaktballetjes, diverse broodsoorten, vleeswaren en kaassoorten, zoet broodbeleg en een warme snack van de dag. Gedurende de lunch wordt koffie en thee, verse jus d’orange, melk, karnemelk en water geserveerd. Tijdens de lunch zal ook een accordeonist optreden, die leuke liedjes uit de jaren zestig ten gehore gaat brengen. De lunch duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Dan gaan de leden van de Raad voor Ouderen Zuidlaren verder met de jaarlijkse ledenvergadering. Wie zich die ochtend aanmeldt als lid, kan bij de vergadering aanwezig blijven.

In verband met de voorbereidingen door het personeel van het Brinkhotel is aanmelding voor de Drentse koffietafel noodzakelijk. Dat kan tot en met vrijdag 18 maart bij Bertus Lahuis (050-4095808, bertus.lahuis17@gmail.com) of Aaf Punt (050-2304022, coertpunt@gmail.com). Er is plaats voor maximaal honderd personen. Tijdig reserveren wordt dan ook aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen.