Makelaar Dennis van der Veen.
Makelaar Dennis van der Veen.

Wildveen Makelaars: voor het leven

Algemeen

ZUIDLAREN - De woningmarkt is een markt die dynamisch is en onder een vergrootglas ligt. Huizenprijzen die stijgen en het vinden van een woning wordt steeds ingewikkelder. Laat staan een woning die past bij jouw behoefte. In deze markt is Dennis van der Veen als makelaar al enkele jaren actief. En met zijn kantoor heeft hij in de afgelopen periode een flinke transformatie doorgemaakt. Om zijn klanten te kunnen blijven bedienen op een wijze die hij passend vindt voor hun dienstverlening: enthousiast, daadkrachtig, betrokken en deskundig. ,,Het kennen van de specifieke regionale markt is de sleutel voor een kantoor dat klanten echt kan helpen”, aldus Van der Veen.

Het makelaarskantoor heeft met vestigingen in Zuidlaren en Groningen een unieke en sterke positie opgebouwd en werd in deze regio bekend vanuit de franchiseformule van Groenhout Makelaardij. Deze aanpak, formule en werkwijze zijn de basis geweest voor een sterk kantoor en een plezierige samenwerking. Maar de regio waarin het kantoor actief is, wijkt af van de andere vestigingen uit de franchiseformule. Kenmerkend is de wisselwerking tussen Groningen en Zuidlaren en de verschillende stappen en fases die de klanten van het kantoor doorlopen op de woningmarkt. ,,Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen aanpak en ideeën nog beter vorm te geven is er besloten om verder te gaan onder een nieuwe naam. Hierin kunnen wij onze eigen kenmerkende aanpak en stijl beter kwijt”, zegt Dennis van der Veen. ,,Er is dus gekozen voor een compleet nieuwe stijl en een nieuwe naam: Wildveen.”

Op de vraag waarom ze zichzelf ‘makelaars voor het leven’ noemen, antwoordt Dennis van der Veen: ,,We zien dat er vaak gezocht wordt naar een droomhuis. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen in elke nieuwe fase van hun leven. Of ze nu een eerste huis willen kopen, teruggaan naar het dorp waar ze zijn opgegroeid of een gezinswoning zoeken. We luisteren naar hun wensen en zetten onze ervaring en kennis van de regio Zuidlaren-Groningen in om dat stapje extra te doen. We zorgen dat de klant zich thuis voelt in de nieuwe woning én bij ons. Daarom zijn wij: makelaars voor het leven.”