De bibliotheek in Zuidlaren.
De bibliotheek in Zuidlaren.

Start maandelijks Ouder & Kindcafé in bibliotheek Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - In de bibliotheek in Zuidlaren wordt op woensdag 6 april weer gestart met het gezellige Ouder & Kindcafé. Dat wordt gevierd met slingers, taart en muziek.

Het Ouder & Kindcafé is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Terwijl zij een praatje maken met andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie, spelen hun (klein)kinderen naar hartenlust samen. Regelmatig wordt er een gastspreker uitgenodigd om te vertellen over specifieke onderwerpen die interessant zijn voor ouders en kinderen.

Tot twee jaar geleden vond het Ouder & Kindcafé plaats bij Fenomini/Bakkerij Feenstra. Vanaf 6 april zal deze gezellige activiteit iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur gehouden worden in de bibliotheek van Zuidlaren. Deelname is gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie en voor suggesties voor de invulling van het Ouder & Kindcafé kan men mailen naar ouderkindcafézuidlaren@gmail.com.