Bert Bakema, Christa Groenbroek, Herman van Oost en Remco Wekema.
Bert Bakema, Christa Groenbroek, Herman van Oost en Remco Wekema.

Back Home to Zuidlaren in discotheek De Gouden Leeuw

Algemeen

ZUIDLAREN - Back Home to Zuidlaren is de titel van een avond vol muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Op zaterdag 16 april zullen de DJ’s Remco Wekema, Bert Bakema en Herman van Oost muziek uit de jaren van toen uit de speakers laten knallen in de discotheek van De Gouden Leeuw, met een capaciteit van ruim 500 bezoekers.

Remco Wekema, de jongste van de drie DJ’s, is onder andere bekend van De Leeren Lampe Raalte, Zaak Dijk in Lemele en de Zuidlaardermarkt. Bert Bakema was dé DJ van Bermuda in Ter Apel en daarnaast regelmatig te vinden in Takens Balkbrug en Hof van Rolde. Bakema is wekelijks te horen op Gigant FM met het programma ‘WieKent Bakema’. Herman van Oost was vaak te vinden in de Papillonbar in Hardenberg, Takens Balkbrug en De Oude Snik in De Punt. Van Oost neemt ook nog bijna wekelijks de microfoon ter hand. Herman van Oost is tevens de initiatiefnemer van Back Home to Zuidlaren. Een enthousiaste Christa Groenbroek van De Gouden Leeuw in Zuidlaren, een begrip in de regio, stelde de discotheek beschikbaar.

De voorverkoop van tickets voor Back Home to Zuidlaren is al van start gegaan en loopt naar tevredenheid. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Gouden Leeuw aan de Brink OZ in Zuidlaren, Jumbo Abbas aan de Stationsstraat in Gieten en drogisterij Alldro aan de Zuidlaarderweg in Annen. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina Gouden Leeuw Events. Men kan voor meer informatie ook bellen naar 050-4092757 of 06-13780644.