Afbeelding

Haren-Tynaarlose Uitdaging verder als Match Makers Noord

Algemeen

TYNAARLO - Match Makers Noord zet de maatschappelijke activiteiten van de voormalige Haren-Tynaarlose Uitdaging voort. Inmiddels is de Stichting Match Makers Noord opgericht en is een nieuw bestuur benoemd. De doelstelling van Match Makers Noord blijft ongewijzigd: het matchen van vragen van maatschappelijke organisaties met aanbod van maatschappelijk betrokken ondernemers, bij voorkeur met gesloten beurs.

Match Makers Noord faciliteert op verschillende manieren de totstandkoming van matches tussen vragen van maatschappelijke organisaties en aanbod van maatschappelijk betrokken ondernemers. Zo wordt periodiek een Maatschappelijke Beursvloer georganiseerd. In het verleden gebeurde dat een aantal keren ‘live’ in de veilinghal van Royal FloraHolland in Eelde. De afgelopen twee jaar vond de Maatschappelijke Beursvloer online plaats in verband met de coronapandemie.

Op 19 mei staat de derde Online Beursvloer op het programma. De Beursvloer is een unieke gelegenheid om als maatschappelijke organisatie en als maatschappelijk betrokken ondernemer met elkaar in contact te komen en samen op zoek te gaan naar een passende match. Meer informatie is te vinden op www.matchmakersnoord.nl. Op deze website kan men, los van de Beursvloer, het hele jaar door vraag of aanbod kwijt.

Wanneer er via de website een vraag van een maatschappelijke organisatie binnenkomt, gaat Match Makers Noord actief op zoek naar een ondernemer in het netwerk om te kijken of deze vraag opgelost kan worden. Ook een aanbod van een ondernemer wordt ter kennisname voor maatschappelijke organisaties geplaatst op de website. Na de totstandkoming van een match houdt MMN bij beide partijen de vinger aan de pols en zorgt zo nodig voor bemiddeling bij de realisatie van de match.