Het team van Wildveen Makelaars in Zuidlaren (foto Wildveen Makelaars).
Het team van Wildveen Makelaars in Zuidlaren (foto Wildveen Makelaars).

Zorgeloos je huis verkopen met de juiste verkoopstrategie

Algemeen

ZUIDLAREN - Wie zorgeloos z’n huis wil verkopen kan voor de juiste verkoopstrategie uitstekend terecht bij Wildveen Makelaars in Groningen en Zuidlaren.

De druk op de woningmarkt is aan het veranderen. De verkooptijd loopt iets op en ook de hypotheekrente laat een kleine stijging zien. Dat zijn zaken om rekening mee te houden wanneer besloten wordt het eigen huis te verkopen. ,,Met een goede verkoopstrategie hoeft een woning niet lang te koop te staan of vaker op Funda te worden geplaatst”, aldus Dennis van der Veen, makelaar en eigenaar van Wildveen Makelaars.

Kennis van de regio

Wildveen Makelaars heeft met een vestiging in Groningen en Zuidlaren een unieke en sterke positie in de regio opgebouwd. Makelaars Dennis, Hedman en Malou kennen het gebied als hun broekzak en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. ,,Dennis kent de markt in Zuidlaren en omgeving erg goed. Hij luistert goed naar de wensen van de klant. Mijn volgende woning zou ik zeker weer door Dennis laten verkopen”, aldus Erik Elling.

Persoonlijke aanpak

Geen woning en klant is gelijk. Wildveen Makelaars weet dit en iedere klant mag dan ook verwachten dat ze een verkoopstrategie opstellen die past bij de verkoper en het huis. Dat deed het kantoor ook voor meneer De Jong. ,,Het verkooptraject verliep uitstekend. Alle stappen werden zorgvuldig gezet en in overleg gepland. Hedman en zijn collega’s hebben dit op een uitstekende en zeer prettige wijze aangepakt.’’

Bij Wildveen is nadrukkelijk het besef aanwezig dat het spannend is om de eigen woning te verkopen. De mensen van het makelaarskantoor begeleiden iedereen hierbij van harte. Wildveen Makelaars weet dat met een goede verkoopstrategie het verschil gemaakt kan worden op de huidige woningmarkt. Het kantoor zet zich langs deze weg volledig in voor de opdrachtgever.