Meindert Jan Hazenberg ontvangt een ingelijst VAKO-shirt als dank voor zijn jarenlange hoofdsponsorschap.
Meindert Jan Hazenberg ontvangt een ingelijst VAKO-shirt als dank voor zijn jarenlange hoofdsponsorschap.

Autobedrijf Hazenberg zwaait af als hoofdsponsor van VAKO

Algemeen

VRIES - Voetbalvereniging VAKO heeft zaterdag - in de gezellige drukte rond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen - afscheid genomen van één van beide hoofdsponsoren, Autobedrijf Hazenberg. De andere hoofdsponsor, Odink Keukens, tekende juist bij. 

Al vele jaren heeft VAKO twee hoofdsponsoren, Odink Keukens en Autobedrijf Hazenberg. Dit jaar liep het contract hiervoor af en daarbij heeft Meindert Jan Hazenberg van het gelijknamige autobedrijf aangegeven de komende jaren een andere vorm te kiezen. De veranderingen in zijn bedrijfsvoering, waarbij noodhulpdiensten en autobedrijf nadrukkelijker van elkaar gescheiden worden, zijn hiervoor de aanleiding. Hazenberg blijft als sponsor verbonden aan de voetbalclub, maar in een andere vorm. Namens VAKO overhandigden voorzitter Stef Drenth en bestuurslid sponsoring Ruben Doornbos de scheidende hoofdsponsor een ingelijst shirt dat, zo beloofde Meindert Jan Hazenberg, een mooie plek krijgt in het bedrijfspand midden in Vries.

VAKO prijst zich rijk dat de andere hoofdsponsor Odink Keukens het hoofdsponsorschap juist met drie seizoenen verlengt. Bovendien trad ook dochterbedrijf OK Keukens, net als Odink Keukens gevestigd op het bedrijventerrein Vriezerbrug, toe tot de sponsoren. Het ondertekenen van het contract staat gepland bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen.

De komende weken zal Sportpark De Fielliettaz Goethart van VAKO langzaam richting de zomerstop gaan, waarin de velden de verdiende rust krijgen. Maar niet voordat op 10, 11 en 12 juni de vierde editie van de DFG Cup plaatsvindt op het complex, met op vrijdagavond het volleybaltoernooi en op zaterdag en zondag volop voetbal en aan het einde van elke avond een gezellig feest in de feesttent op het VAKO-terrein. Het programma is te vinden op www.dfgcup.nl.