Op weg naar een full pull tijdens Trekkertrek Zuidlaren. (foto Stichting Trekkertrek Zuidlaren)
Op weg naar een full pull tijdens Trekkertrek Zuidlaren. (foto Stichting Trekkertrek Zuidlaren)

Trekkertrek Zuidlaren verhuist naar Zuidlaarderveen

Algemeen

ZUIDLAARDERVEEN - Stichting Trekkertrek Zuidlaren organiseert aanstaande zondag (19 juni) de vijftiende editie van Trekkertrek Zuidlaren.

De stichting is verheugd om na 2 jaar van afwezigheid weer een trekkertrekwedstrijd te kunnen organiseren. Trekkertrek staat altijd garant voor veel spektakel en plezier.

Omdat Stichting Trekkertrek Zuidlaren niet langer gebruik kon maken van de vaste locatie, was een verhuizing noodzakelijk. De trekkertrekwedstrijd zal daarom aanstaande zondag plaatsvinden op een baan nabij de Dorpsstraat 2 in Zuidlaarderveen. Hier is een nieuwe kleibaan aangelegd.

Bij trekkertrek is het de bedoeling dat een tractor een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand sleept. Brullende motoren, rookpluimen en een altijd weer zeer enthousiast publiek maken het tot een spectaculaire dag. Natuurlijk wordt er door iedereen gehoopt op een full pull, de hoogst haalbare score.

De trekkertrekwedstrijd in Zuidlaarderveen begint zondag om 8.30 uur. Op het terrein is horeca aanwezig om het publiek te voorzien van een natje en een droogje. Voor de kinderen is er een springkussen. De toegang tot de trekkertrekwedstrijd is gratis.