Afbeelding

Programma Oostermoerfeest in Eext is rond

Algemeen

EEXT - Tentoonstellingsvereniging Oostermoer en de plaatselijke stichting uit Eext/Anderen/Eexterzandvoort organiseren van 3 tot en met 10 juli het Oostermoerfeest in Eext.

Het Oostermoerfeest - een dorpsfeest dat rouleert tussen de dorpen Borger, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Anloo/Eext en Zuidlaren - is weer terug. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om de 152e editie van het Oostermoerfeest in Eext te komen bezoeken. Alle activiteiten vinden plaats op of vanaf het evenemententerrein in Eext.

Ondanks een korte voorbereidingstijd zijn de buurten erin geslaagd om 21 prachtige praalwagens te bouwen met uiteraard ook straatversieringen. Verder staat er een eenakter op het programma, een pubquiz, een vijfkamp, de Oostermoerloop, boerentrekkertrek, een midnightwalk, een veulenkeuring, een fiets- en wandeltocht en verschillende feestavonden. Via de website https://oostermoerfeest.nl/programma/ kan men meer informatie vinden of een ticket kopen voor de onderdelen waarvoor dat nodig is.

Voor enkele vijfkamponderdelen is nog ruimte voor deelnemers uit Zuidlaren, zoals voor Heel Oostermoer Bakt. Aanmelden kan via de website www.oostermoerfeest.nl of zuidlaren@oostermoerfeest.nl.