Afbeelding

FC Groningen on Tour komt naar FC Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - FC Groningen gaat in de herfstvakantie ‘on tour’. De Trots van het Noorden komt op vrijdag 21 oktober naar sportpark De Wenakkers in Zuidlaren om voetbaltrainingen aan te bieden voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar met het thema ‘Aanvallen als Paulos Abraham’.

FC Groningen en de plaatselijke voetbaltrots FC Zuidlaren slaan tijdens de herfstvakantie op 21 oktober de handen ineen om een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van FC Zuidlaren als andere kinderen uit de regio. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Naast plezier vindt FC Groningen het van groot belang dat de deelnemers daadwerkelijk groeien in het voetbal. Wie ook wil leren aanvallen als Paulos Abraham, kan zich nu aanmelden.

Door het organiseren van FC Groningen on Tour dragen beide clubs bij aan het meer en beter in beweging brengen van de deelnemers. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen-certificaat én twee kaarten voor het Eredivisieduel FC Groningen-Fortuna Sittard. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.

Aanmelden voor FC Groningen on Tour op het complex van FC Zuidlaren kan via https://www.fcgroningen.nl/ontour.

!