Afbeelding

Speelgoedbeurs in Ons Dorpshuis Paterswolde

Algemeen

PATERSWOLDE - In Ons Dorpshuis aan de Bähler Boermalaan in Paterswolde wordt op zaterdag 29 oktober van 9.00 tot 11.00 uur een speelgoedbeurs gehouden. 

Op de speelgoedbeurs wachten leuke speelgoedartikelen, spelletjes en ook boeken op een nieuwe eigenaar. De artikelen dienen door de inbrengers van tevoren zelf thuis geprijsd te worden. Om speelgoed in te brengen kan men een klantnummer aanvragen door een e-mail te sturen naar kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Naast een klantnummer ontvangt men dan ook instructies en een inbrenglijst.

Het inbrengen van speelgoed - uiteraard schoon, heel en compleet - kan op vrijdag 28 oktober van 17.30 tot 21.00 uur. Knuffels worden niet ingenomen. Van de opbrengst gaat 70 procent naar de inbrenger, de rest wordt ingehouden voor de onkosten. Meer informatie over de speelgoedbeurs is te vinden op www.neienaober.nl. Op zaterdag 29 oktober tussen 13.00 en 13.30 uur kan men de opbrengst en niet-verkochte artikelen komen ophalen. Ook is er gelegenheid om speelgoed achter te laten voor een goed doel: Stichting Dorcas.