Mevrouw Hamminga dankt de vrijwilligers van Stichting Harleydag Annen.
Mevrouw Hamminga dankt de vrijwilligers van Stichting Harleydag Annen. (Foto: Jaap Menses)

Dignis ’t Holthuys zet Stichting Harleydag Annen in het zonnetje

Algemeen

ANNEN – Vrijwilligers van Stichting Harleydag Annen konden woensdag aanschuiven aan een driegangenmaaltijd in ’t Holthuys in Annen. Tijdens het eten werd een Triviaquiz gespeeld. Dat zorgde voor een smakelijke en gezellige avond. 

Stichting Harleydag Annen zet zich al jaren belangeloos in voor onder meer de bewoners van woonzorgcentrum ’t Holthuys. Met grote regelmaat organiseert én financiert Stichting Harleydag allerlei activiteiten in ‘t Holthuys voor deze senioren. Veel bingo-, muziek- en filmavonden hebben reeds de revue gepasseerd. Evenals spelletjes- en cursusmiddagen, vieringen van nieuwjaarsvisites, carnaval, Sinterklaas en nog zo veel meer. En alles op vrijwillige basis. Daarnaast doet de stichting sinds jaar en dag schenkingen in de vorm van onder andere chocolade, bingoprijzen, kerstbomen, oliebollen, bloembakken. Voornaamste bron van inkomsten van de stichting is het inzamelen van oud ijzer. 

Stichting Harleydag geeft met haar steun wat extra kleur aan het leven van veel ouderen in Annen. Om de bijna 40 leden van de stichting hiervoor eens hartgrondig te bedanken, nodigde Dignis hen uit voor een diner in het restaurant in ’t Holthuys. Het grootste deel van de bewoners van ’t Holthuys ontvangt professionele zorg van zorgaanbieder Dignis. De maaltijd werd bereid door Horeca Zuidend, maaltijdleverancier van ’t Holthuys, 

Mevrouw Hamminga-De Jonge sprak namens al haar medebewoners lovende woorden en bedankte de leden van Stichting Harleydag Annen voor hun tomeloze inzet en leuke activiteiten. 

Afbeelding
Afbeelding
(Foto: Jaap Menses)