Drie dagen biljarten in Eext.
Drie dagen biljarten in Eext.

Libre-toernooi bij biljartvereniging SBV

Algemeen

ZUIDLAREN - Seniorenbiljartvereniging SBV in Zuidlaren organiseert in april weer een libre-toernooi in buurthuis De Bark in Zuidlaren. 

De biljartvereniging, die in 2022 haar 30-jarig bestaan heeft gevierd, heeft de laatste jaren geen toernooi kunnen organiseren door corona. Het biljarttoernooi, waaraan tachtig biljarters kunnen deelnemen, zal daarom dit jaar nieuw leven worden ingeblazen. Op 17, 19, 20, 21 en 24 april vinden de voorrondes plaats. Elke middag verschijnen zestien deelnemers aan de biljarttafels. Zij kunnen zich plaatsen voor de halve finales op 26 en 28 april. Alle wedstrijden beginnen om 13.00 uur. De grote finaledag is op zaterdag 29 april. Vanaf 10.00 uur spelen zestien deelnemers om de SBV-bokaal. 

Biljarters die graag mee willen doen en een moyenne tussen 0,5 en 4 gemiddeld hebben kunnen zich tot en met 12 april aanmelden via toernooi@seniorenbiljart-zuidlaren.nl onder vermelding van naam, moyenne, speeldag en telefoonnummer. Wel geldt: vol is vol. Meer informatie is te vinden op www.seniorenbiljart-zuidlaren.nl.

Publiek is alle dagen welkom in De Bark.