Afbeelding
(Eigen foto)

Tweede editie The Zero Generation in Paterswolde

Algemeen

PATERSWOLDE - De tweede editie van The Zero Generation, hét feest voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar in de gemeente Tynaarlo, vindt op vrijdag 2 juni plaats in Ons Dorpshuis in Paterswolde. 

Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie van dit feest voor en door jongeren - en geheel alcoholvrij - niet uitblijven. ,,We zijn erg trots op de line-up’’, zegt jongerenwerker Robin Geertsma, die grotendeels de organisatie in handen heeft. En dat is niet voor niets: de organisatie heeft TikTok-grootheden als Alessio en Joyliana weten te strikken. ,,Alessio heeft ruim 300.000 volgers en maakt daarnaast bekende muziek met miljoenen streams voor de jeugd. Nummers zoals ‘1 Blik’ en ‘Deze Is Down’ worden massaal meegezongen. Ze kennen het allemaal’’, geeft Geertsma aan. ,,Daarnaast heeft Joyliana ruimt 550.000 volgers op TikTok en zorgt ze tijdens deze editie voor een knallende dj-act. Verder treden er bekenden op van vorig jaar, zoals rapper 2Twice en het dj-duo Sven and Jeffey. Ook kijken we uit naar Thyrza Postma, die elke club in het noorden plat draait.”

Meer dan alleen muziek
Het feest moet meer worden dan alleen een feest met muziek. Daarom wordt er ingezet op extra vermaak. Zo zijn er extra attracties aanwezig, is er extra entertainment en kan er gebruik gemaakt worden van een extra groot terras.

Tickets kunnen besteld worden via www.neienaober.nl/tickets. Omdat het een feest moet worden voor alle jongeren uit de gemeente heeft de organisatie gezorgd voor een gratis bus met opstapplaatsen in Vries en Zuidlaren. Extra informatie over de opstapplaatsen en tijden zijn op dezelfde pagina terug te vinden. De organisatie hoopt dat er zoveel mogelijk jongeren op afkomen, zodat het ook volgend jaar weer georganiseerd kan worden.