Afbeelding

Tynaarlo trakteert haar vrijwilligers

Algemeen

TYNAARLO - Vrijwilligers in de gemeente Tynaarlo worden opnieuw in het zonnetje gezet. Als dank voor hun inzet biedt de gemeente hen opnieuw een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij horecagelegenheden. 

Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties en kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Voor het uitvoeren van deze actie werkt de gemeente samen met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van welzijnsstichting Neie Naober. Het VIP heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Dat kan tot en met zondag 16 juli. Mensen die vrijwilliger zijn en de bon willen ontvangen, kunnen dat aankaarten bij de organisatie waarvoor ze werken.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen zich opgeven op de website van het VIP!Tynaarlo: www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl/vrijwilligers-horecabon of door te bellen met met Neie Naober (0592-749332) tijdens kantooruren. De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.