Afbeelding

Voorbereidingen Kinderdorp Zuidlaren in volle gang

Algemeen

ZUIDLAREN - De voorbereidingen voor Kinderdorp Zuidlaren, dat dit jaar voor de dertiende keer wordt georganiseerd, zijn in volle gang. 

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus wordt het gezellige evenement gehouden op het parkeerterrein van FC Zuidlaren. Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar zijn die week welkom om te bouwen, spelen en knutselen en natuurlijk zijn er pannenkoeken. Daarnaast staan er ook sportactiviteiten op het programma en op donderdag is er een fantastische disco-avond.

Er is een limiet gesteld aan het aantal aanmeldingen, dus aanmelden is een must, want vol is echt vol. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om bij aanmelding meteen de kaart te betalen, waardoor de bevestiging direct in huis is. Die kan op de telefoon of geprint mee worden genomen naar het terrein. Alle informatie, het programma en de digitale aanmelding zijn te vinden op de website www.kinderdorpzuidlaren.nl. Daar kunnen ook vrijwilliger zich aanmelden om een dag(deel) te helpen bij een van de activiteiten in het Kinderdorp.