Afbeelding

Speelgoedbeurs in Paterswolde

Algemeen

PATERSWOLDE - In Ons Dorpshuis in Paterswolde wordt op zaterdag 11 november een speelgoedbeurs gehouden. 

De beurs wordt georganiseerd door vrijwilligsters van Neie Naober, de welzijnsinstelling van de gemeente Tynaarlo. Tussen 9.00 en 11.00 uur wachten veel leuk speelgoed, spelletjes en ook boeken op een nieuwe eigenaar. ,,Tweedehands is helemaal hip, je bent duurzaam bezig en dat spreekt veel mensen aan’’, aldus de organisatie.

Het inbrengen van speelgoed - uiteraard schoon, heel én compleet - kan op vrijdag 10 november van 17.30 tot 20.30 uur. Knuffels worden niet ingenomen. Het speelgoed moet door de inbrengers van tevoren zelf thuis geprijsd  worden. Om speelgoed in te brengen kan men een klantnummer aanvragen door een mailtje te sturen naar kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Men ontvangt dan een klantnummer, instructie en een inbrenglijst. Van de opbrengst wordt 20 procent ingehouden voor onkosten, 80 procent is voor de inbrenger. 

Het geld en/of niet verkocht speelgoed kan zaterdag11 november tussen 12.30 en 13.00 uur worden opgehaald. Ook is er gelegenheid om speelgoed achter te laten voor het goede doel, stichting Dorcas.