Afbeelding

Kerstmaaltijd voor alleenstaanden in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Alleenstaanden die samen willen genieten van een heerlijke kerstmaaltijd kunnen zich aanmelden voor een gezellige avond op zaterdag 16 december. 

De diaconieën van de Dorpskerk, Laarkerk en Magnuskerk organiseren dan een viergangendiner met drankjes in het wijkgebouw van de Laarkerk-De Meent in Zuidlaren. De kerstmaaltijd is bedoeld voor alle alleenstaanden uit Zuidlaren en omgeving, ongeacht leeftijd of kerkelijke achtergrond. Het menu is nog een verrassing, maar het belooft een culinair hoogtepunt te worden. De avond duurt van 17.00 tot 21.00 uur en wordt gehouden in een feestelijke en sfeervolle ambiance. Er is plaats voor maximaal 80 tot 100 gasten.

Tijdens de maaltijd wordt een collecte gehouden voor de World Servants-werkvakantie 2025. Een groep jongeren uit Zuidlaren gaat dan naar een ontwikkelingsland om mee te helpen aan een bouwproject. Zo leren ze de lokale cultuur kennen en leveren ze een bijdrage aan een betere wereld. De maaltijd is gratis en er is ook vervoer beschikbaar. 

Belangstellenden die deel willen nemen aan de kerstmaaltijd, kunnen zich per e-mail opgeven bij Jaap van der Borg: jaapvanderborg@xs4all.nl. Zij kunnen in de e-mail vermelden of ze gebruik willen maken van de ophaal- en thuisbrengservice en waar men woont. Voor meer informatie kan men ook bellen naar 06-53931264.