Het kampeerfestijn bij Strating Caravans in Zuidbroek is een eldorado voor de caravanliefhebbers.
Het kampeerfestijn bij Strating Caravans in Zuidbroek is een eldorado voor de caravanliefhebbers.

Groot kampeerfestijn bij Strating Caravans in Zuidbroek

Algemeen

ZUIDBROEK – Strating Caravans in Zuidbroek organiseert van donderdag 25 januari tot en met zondag 4 februari een Kampeerfestijn met diverse leuke aanbiedingen en diverse acties.

Tijdens dit kampeerfestijn staan de caravanmerken Hobby, LMC en Burstner letterlijk en figuurlijk volop in de schijnwerpers. Strating is al jaren de regio-importeur van deze merken en heeft daarbij een zich nog steeds uitbreidende vaste klantenkring opgebouwd. De nieuwe modellen van het merk Hobby hebben qua kleurstelling een warm aandoend houtkleur interieur. De LMC is binnen meer uitgevoerd in een Scandinavische look met een meer grijze houtkleur en de Burstner is qua interieur meer een neutralere kleurstelling in beige/crème met een bruine bekleding. 

Er staan een aantal 2024-modellen in showroom, maar er is ook een ruim aanbod van nieuwe caravans uit 2023 van diezelfde merken en diverse occasions. Behalve een zeer ruim aanbod caravans zijn er ook de nieuwste modellen campers. Het kampeerfestijn gaat gepaard met leuke aanbiedingen en acties. Zo krijgt men bij aankoop van een nieuwe Hobby-caravan 50 procent korting op een Dorema-voortent en 50 procent korting op een fietsendrager. Ook het merk LMC heeft een bijzondere actie: bij aankoop van een nieuwe caravan uit 2023 krijgt men 50 procent korting op een Dorema-voortent, een gratis Mover en gratis lichtmetalen velgen. Bij aankoop van een nieuwe Burstner-caravan uit 2023 krijgt de koper 2000 euro inruilvoordeel. Natuurlijk krijgen de bezoekers gratis iets te drinken en zijn er poffertjes. 

Niet alleen tijdens het kampeerfestijn staan er veel modellen caravans en campers, klanten kunnen ook altijd terecht voor reparatie, onderdelen, accessoires of schadeherstel. Het kampeerfestijn bij Strating Caranvans aan de Weg der Verenigde Naties 5 op bedrijvenpark De Gouden Driehoek in Zuidbroek is alle dagen te bezoeken van 9.00 tot 17.00 uur.