Een werk van Wasdi Wartorejo uit de exposite 'Omgeving Groningen'.
Een werk van Wasdi Wartorejo uit de exposite 'Omgeving Groningen'. (eigen foto)

Twee nieuwe exposities in Galerie Mozaïek in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Wasdi Wartorejo en Koen de Keyser zullen hun werken exposeren tot en met 28 april in Galerie Mozaïek in Zuidlaren. 

De twee exposities Omgeving Groningen en From Mystic Fields to Cosmic Rhythms worden op vrijdag 2 februari om 15.30 uur geopend in de galerie aan de Ludinge 13 in Zuidlaren. 

Wartorejo had al eerder tentoonstellingen bij onder andere Kunstenaars Collectief De Draad (HOP), galerie Huis ter Heide, Stichting Molen Adam en bij lunchroom Aan Tafel in Appingedam. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan de Atelierroute van Eems tot Westeremden in 2017. In 2019 is zijn schilderij met titel Denken genomineerd door de vakjury voor Schilderij van het jaar. Inspiratie haalt Wartorejo uit situaties en momenten uit het dagelijks leven.


Caesar Art Studio is opgericht door Koen de Keyser, een Belgische kunstenaar, die momenteel zijn thuis en atelier heeft in Nederland. From Mystic Fields to Cosmic Rhythms staat vooral in het teken van de action-painting en drip-art van Jackson Pollock. De kunstenaar nodigt de kijker uit om in de wereld van Caesar Art Studio te stappen, waar creativiteit, emotie en vernieuwing samenkomen. De kunstwerken vertellen een verhaal van vrijheid, spontaniteit en diepgaande persoonlijke expressie.

Meer informatie over de exposities en Galerie Mozaïek is te vinden op de website van Galerie Mozaïek.