Het personeel van het nieuwe caravanbedrijf, met vooraan MIchael Strating (links) en Niels Woldhuis. (eigen foto)
Het personeel van het nieuwe caravanbedrijf, met vooraan MIchael Strating (links) en Niels Woldhuis. (eigen foto)

Zuidbroek is Caravanboulevard door overname Strating Caravans

Algemeen

ZUIDBROEK - Caravanboulevard A7 in Zuidbroek gaat een nieuwe fase in met de overname van Strating Caravans door Noord Caravans. Dit maakt het dé caravanboulevard in Noord-Nederland.

Niels Woldhuis, de drijvende kracht achter Noord Caravans, heeft zijn onderneming uitgebreid met Strating Caravans. Deze strategische zet vormt een belangrijk keerpunt voor Caravanboulevard A7, die nu de combinatie van nieuwe, tweedehandse caravans en een BOVAG garage onder één dak biedt. Woldhuis: ,,Deze overname is een mijlpaal in onze missie om van Zuidbroek de ultieme plek voor kampeerders te maken. Met de expertise van Strating Caravans en de diversiteit van Noord Caravans, zijn we nu beter gepositioneerd om aan de groeiende kampeertrend te voldoen.”

Groeiende interesse in kamperen
Kamperen is de laatste jaren enorm in trek: steeds meer mensen waarderen de vrijheid van kamperen. Van 3 miljoen kampeerders voor corona is het aantal kampeerders nu gegroeid naar ruim 4 miljoen. De mogelijkheden en behoeftes voor kamperen worden steeds uitgebreider en Zuidbroek is door de overname gereed om verder op deze trend in te spelen en de plaats als caravanboulevard van Noord-Nederland op de kaart te zetten.

Strating Caravans, al ruim twintig jaar een begrip in Zuidbroek, blijft dealer van Hobby, Bürstner en LMC. Noord Caravans blijft zich focussen op hoogwaardige caravan occasions. Deze stap vormt de basis om een compleet aanbod te bieden: van occasions tot nieuwe caravans en kwalitatieve service in de BOVAG-gecertificeerde werkplaats. ,,Wij anticiperen op een verdubbeling van ons aanbod en klantenkring in de komende jaren. Deze groei zal gepaard gaan met onze toewijding aan kwaliteit, service en no-nonsense mentaliteit.” Noord Caravans, opgericht in 2017 in Scheemda en nu gevestigd in Zuidbroek, heeft zich snel opgewerkt als toonaangevende verkoper van caravan occasions in Noord-Nederland. Met de overname van Strating Caravans breidt Noord Caravans zijn aanbod uit met nieuwe caravans en versterkt het zijn positie als kernspeler in de kampeerindustrie.

Woldhuis heeft grootse plannen voor de toekomst, waaronder het toevoegen van meer beleving aan de Caravanboulevard en het uitbreiden van de diensten. ,,Onze klanten waarderen onze nuchtere, Groningse aanpak. Deze benadering zal de basis zijn van onze toekomstige ontwikkelingen. Daarom komen mensen vanuit alle hoeken van het land om bij ons een caravan te kopen of verkopen.”