Tijdens de Paasshow staan zo'n 70 nieuwe en gebruikte caravans opgesteld in de showroom bij Strating Caravans.
Tijdens de Paasshow staan zo'n 70 nieuwe en gebruikte caravans opgesteld in de showroom bij Strating Caravans.

Grote Paasshow bij Strating Caravans in Zuidbroek

Algemeen

ZUIDBROEK - Het kampeerseizoen staat weer op het punt van beginnen en dat betekent dat veel mensen al bezig met het maken van vakantieplannen voor de lente en de zomer. 

Om hen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog wat extra inspiratie te bieden organiseert Strating Caravans in Zuidbroek op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april, Tweede Paasdag, een grote Paasshow. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe caravan of een mooi gebruikt exemplaar kunnen alle drie dagen van 10.00 tot 17.00 uur terecht. ,,We hebben weer tal van nieuwe modellen en uitvoeringen die we aan onze bezoekers kunnen presenteren. In totaal gaat het om zo’n zeventig stuks’’, vertelt eigenaar Niels Woldhuis.

Bezoekers kunnen tijdens de Paasshow op hun gemak rondkijken in de showroom en zich door de deskundige medewerkers laten informeren over alle modellen en mogelijkheden. ,,We zijn officieel dealer van de merken LMC, Hobby en Bürstner, dus er is volop keus. Veel caravans zijn bovendien direct vanuit voorraad leverbaar. Naast alle nieuwe en gebruikte caravans hebben we ook nog een aantal mooie nieuwe campers in de showroom staan.’’ Om het bezoek aan de Paasshow extra aangenaam te maken staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

Strating Caravans is al ruim twintig jaar het toonaangevende caravanbedrijf in de provincie Groningen en vormt samen met Noord Caravans de Caravanboulevard A7 in Zuidbroek, die daarmee de combinatie van nieuwe, tweedehandse caravans en een BOVAG-garage onder één dak biedt. Meer informatie is te vinden op www.strating-caravans.nl.